Peterburi «lollide silla» alla jäi kinni 150. veok (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nn lollide sild Peterburi lähedal.
Nn lollide sild Peterburi lähedal. Foto: twitter.com

Sel pühapäeval ignoreeris taaskord üks veokijuht kõiki hoiatusmärke ja rammis 150. juhina Peterburi lähedal asuvat madalat maanteesilda.

2009. aastal Peterburi lähedale ehitatud kahe meetri kõrgune sild on saanud korduvate õnnetuste tõttu hüüdnime «lollide sild». Hoolimata hoiatusmärkidest on sel aastal silla alla kinni jäänud juba 14 sõidukit.

«See, mida on kaua oodatud, on viimaks juhtunud,» kirjutas üks Twitteri kasutaja koos silla alla kinni jäänud veoki GAZ pildiga.

Olukorra muudab veelgi iroonilisemaks see, et sillale kinnitatud kiri hoiatab, et Venemaal toodetud GAZid silla alt läbi ei mahu.

Veoki juht jäi hoolimata õnnetusest optimistlikuks ja teatas kohalikule uudistekanalile, et selline asi võib igaühega juhtuda.

Silla auks toodi kohale ka sünnipäevatort, et märkida 150. ohvrit. Lisaks kinnitati konstruktsioonile uus plakat, mis teatab: «Juba 150 GAZi!».

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles