Pariisis rõdult päästetud poisi isa mängis samal ajal Pokémon Go`d (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emmanuel Macron kohtumas Mamoudou Gassama.
Emmanuel Macron kohtumas Mamoudou Gassama. Foto: POOL New / REUTERS / Scanpix

Samal ajal kui tema nelja-aastane poeg rõdu ääre küljes rippus, mängis poisi isa nutitelefonis Pokémon Go`d.

Uurijate sõnul oli Pariisis Mali migrandi poolt päästetud poisi isa juhtumi ajal väljas Pokémon Go`d mängimas. Nelja-aastase poisi isa vahistati kahtlustatuna vanemlike kohustuste unarusse jätmises.

Rõdu ääre küljes rippunud poisi päästis Malist pärit migrant Mamoudou Gassama, kes mööda maja fassaadi üles ronides teenis teo eest lisaks laialdasele tunnustusele ka hüüdnime «Ämblikmees».

Eile kohtus Gassama president Emmanuel Macroniga presidendipalees, kes lubas talle Prantuse kodakondsust ja soovi korral tööd Pariisi tuletõrjebrigaadis.

Emmanuel Macron kohtumas Mamoudou Gassamaga.
Emmanuel Macron kohtumas Mamoudou Gassamaga. Foto: POOL New / REUTERS

Poisi isa aga oli läinud toidupoodi, kuid otsustanud tagasiteel hakata nutitelefoniga mängima, teatas Pariisi prokurör François Molins.

«Ta on löödud, kuna mõistab oma teo raskust ja selle võimalikke tagajärgi,» lisas Molins.

Poisi ema oli juhtumi ajal oma pereliikmetega India ookeanis asuvatel Réunioni saartel. Naine sõnas kohalikule väljaandele Antenne Réunion, et tema mees ei ole harjunud lapse järgi vaatama.

«Ma ei suuda oma abikaasa tegu õigustada. Inimesed ütlevad, et see oleks võinud ükskõik kellega juhtuda ja seda on varemgi juhtunud. Mu pojal lihtsalt vedas,» märkis naine.

Anonüümseks jäänud isa peab astuma hooletuses süüdistatuna septembris kohtu ette.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles