Portugali kaitseminister: Balti õhuturvet on rahvale lihtsam selgitada kui eriväelasi Aafrikas

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portugali kaitseminister José Alberto de Azeredo Lopes ja tema Eesti kolleeg Jüri Luik esinesid laupäeva hommikul koos arutelul, kas NATOs on lõhe ida- ja lõunatiiva riikide vahel. FOTO: Sander Ilvest
Portugali kaitseminister José Alberto de Azeredo Lopes ja tema Eesti kolleeg Jüri Luik esinesid laupäeva hommikul koos arutelul, kas NATOs on lõhe ida- ja lõunatiiva riikide vahel. FOTO: Sander Ilvest Foto: Sander Ilvest

Kuigi portugallastele jääb Venemaa kaugeks, on neile siiski üsna lihtne selgitada, miks saadab riik oma hävitajad Balti õhuturbemissioonile, ütles nende kaitseminister José Alberto de Azeredo Ferreira Lopes.

Laupäeval Tallinnas esinenud Portugali minister keeldus intervjuus Postimehele ütlemast, kas riik suudab pidada NATO Walesi tippkohtumisel antud lubadust jõuda aastaks 2024 kaitsekuludeni, mis moodustavad kaks protsenti SKTst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles