Jalgpalli MM-i tulemusi hakkab ennustama kass Achilleus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ennustajakass Achilleus.
Ennustajakass Achilleus. Foto: Alexander Galperin / Sputnik / Scanpix

Spordivõistlustel on juba tavaks saanud loomade kaasamine mängutulemuste ennustamise juures. Venemaa jalgpalli maailmameistrivõistlustel on määratud sellesse ametisse kass Achilleus.

Pärast eelmise aasta FIFA konföderatsioonide karikaturniiri tulemuste ennustamist määrati Achilleus muukima lahti ka Venemaa jalgpalli MM-i tulevikku.

Ermitaažis elava valge kassi ennustamistehnika on lihtne: tuleb valida kahe toidukausi vahel, mis kannavad erinevate rahvusmeeskondade lippe.

Ennustajakass Achilleus.
Ennustajakass Achilleus. Foto: Peter Kovalev/TASS/Scanpix

Enne 14. juunil algavat finaalturniiri on punase spordidressiga Achilleust nähtud võistkondasid ja eesootavaid matše uurimas.

Achilleuse esimene ennustus ei kuuluta võõrustajameeskonnale midagi head: neljajalgne spordihuviline hakkas kohe isukalt Saudi Araabia kausist sööma.

Achilleus täiendab spordivõistluste tulemuste ennustavate loom-hiromantide rida, mille kõige kuulsam esindaja on ilmselt kaheksajalg Paul, kes suutis ära arvata kõigi 2010. aasta jalgpalli MM-i matšide võitjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles