Timo Soini: Vene sanktsioonide üle tuleb tõsine arutelu, aga need püsivad

Berit Nuka
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome välisministri Timo Soini sõnul on valus kogeda, et Euroopas on endiselt käimas sõda, ning Ukrainas toimuv on seepärast meie kõigi probleem.
Soome välisministri Timo Soini sõnul on valus kogeda, et Euroopas on endiselt käimas sõda, ning Ukrainas toimuv on seepärast meie kõigi probleem. Foto: Mihkel Maripuu

Soome välisminister Timo Soini on veendunud, et kuigi Itaalia uus valitsus ähvardab kõigutada Euroopa Liidu üksmeelt Venemaale kehtestatud sanktsioonide suhtes, pikendatakse karistusmeetmete kehtivust ka eeloleval suvel.

Soome välisminister Timo Soini käis eile kiirvisiidil Tallinnas, kus rääkis välisminister Mikseriga hommikusöögilauas kahe riigi suhetest, Läänemere piirkonna julgeolekust, aga ka Eesti kandideerimisest ÜRO Julgeolekunõukogu mittealaliseks liikmeks. Pärast sellele järgnenud kohtumist riigikogu väliskomisjoni liikmetega suundus Soini laevaga tagasi Helsingisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles