Kimi «eriline sõber» Dennis Rodman puhkes kohtumisest rääkides nutma (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis Rodman.
Dennis Rodman. Foto: ADEK BERRY / AFP / SCANPIX

Donald Trumpi ja Kim Jong-uni tippkohtumise ajaks Singapuri sõitnud endine korvpallistaar Dennis Rodman puhkes tänasest kohtumisest rääkides nutma.

Kohtumise ajaks oli Singapuri lennanud ka Põhja-Korea korvapallipatroon Dennis Rodman, kes muutus CNN-ile intervjuud andes emotsionaalseks.

«See on hea päev. Mul on hea meel olla siin, et seda näha. Ma olen nii õnnelik,» lausus liigutatud endine NBA täht.

Rodman lisas, et on alati Põhja-Koreasse uskunud ning seisnud selle inimeste eest ka siis, kui teda on selle eest rünnatud.

Kimil ja Rodmanil on kummaline sõprussuhe, mis on läänes toonud kaasa kohatist naeruvääristamist. Rodman on ise öelnud, et soovib lihtsalt näidata, kui suurepärased inimesed on põhjakorealased. Lisaks jagavad kaks meest armastust korvpalli vastu.

USA korvpalliliiga NBA kunagine tähtmängija ütles, et Valge Maja esindaja helistas talle ja ütles, et USA president Donald Trump on ta üle uhke.

Alates Kimi võimulesaamisest 2011. aasta detsembris on Rodman reisinud Pyongyangi viis korda ning ta on nimetanud Kimi eluaegseks sõbraks.

Trumpi otsus pidada Kimiga vastuolulised kõnelused oli õige otsus, lausus Rodman. Ta lisas, et Kim on suur laps, kes tahab näha maailma.

Endine korvpallur viibib parasjagu Singapuris, kuid Valge Maja sõnul pole tal tippkohtumisel ametlikku rolli.

Rodman valas CNN-ile antud usutluses pisaraid, kui meenutas pahameelt, mille osaks ta Kimiga kohtumise eest on saanud. «Mulle tehti surmaähvardusi,» lausus Rodman. «Ma ei saanud isegi koju minna. Pidin end 30 päeva varjama.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles