Gruusia peaministri tagasiastumise taga paistavad miljardär Ivanišvili kõrvad

Merili Arjakas
, Suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bidzina Ivanišvili (vasakul) ja üleeile peaministriametist tagasi astunud Giorgi Kvirikašvili pärast Gruusia Unistuse võitu 2016. aasta parlamendivalimistel. FOTO: David Mdzinarišvili/REUTERS/SCANPIX
Bidzina Ivanišvili (vasakul) ja üleeile peaministriametist tagasi astunud Giorgi Kvirikašvili pärast Gruusia Unistuse võitu 2016. aasta parlamendivalimistel. FOTO: David Mdzinarišvili/REUTERS/SCANPIX Foto: DAVID MDZINARIŠVILI/REUTERS/SCANPIX

Üleeile tagasiastumisest teatanud Gruusia peaminister Giorgi Kvirikašvili põhjendas otsust erimeelsustega enda ja võimupartei rajaja Bidzina Ivanišvili vahel.

Ivanišvili naasis hiljuti poliitikasse ja võttis Gruusia Unistuse juhtimise taas enda kätte, põhjendades seda Gruusia majandusliku mahajäämusega, erimeelsustega erakonnas ja vaenulikkusega enda isiku vastu. Samuti avaldas ta soovi valmistuda aasta lõpus toimuvateks presidendivalimisteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles