Kadunud Indoneesia naine leiti püütoni kõhust (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuuemeetrine püüton Indias.
Kuuemeetrine püüton Indias. Foto: Caters News Agency / Scanpix

Indoneesias Muna saarel leidsid külaelanikud köögiviljaaias töötades kadunuks jäänud naise püütoni kõhust, ütles politsei täna.

Pundunud madu leiti reedel Persiapan Lawela küla lähedalt, kus 54-aastane Wa Tiba oli neljapäeva õhtul kadunuks jäänud. Külaelanikud püüdsid seitsmemeetrise püütoni kinni ja lõikasid tal kõhu lõhki.

«Elanikud kahtlustasid, et madu on ohvri alla neelanud, sellepärast tapsid nad ta ja toimetasid aiast välja,» rääkis kohalik politseiülem. «Mao kõht lõigati lõhki ja sealt leiti ohvri surnukeha.»

Naist hakati otsima, kui ta neljapäeva õhtul aiast koju ei tulnud. Viimaks leiti püüton ning tema lähedalt Tiba sandaalid ja matšeete. Madu oli naise pea ees tervelt alla neelanud.

Indoneesias ja Filipiinidel on sageli kuue meetri pikkuseks kasvavad hiidpüütonid üsna levinud. Nad ründavad väiksemaid loomi, kuid inimsöömise katsed on harvad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles