Melania Trumpi rõivastus migrandikeskust külastades tekitas pahameeletormi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA presidendi abikaasa Melania Trump jakis kirjaga «I really don't care do u?» («Ma tõesti ei hooli, aga sina?») Washingtonis pärast Texase visiidilt naasmist.
USA presidendi abikaasa Melania Trump jakis kirjaga «I really don't care do u?» («Ma tõesti ei hooli, aga sina?») Washingtonis pärast Texase visiidilt naasmist. Foto: Kevin Lamarque / Reuters / Scanpix

USA presidendi abikaasa Melania Trump on sattunud kriitikalaviini alla, kuna kandis reisil Texase osariigis asuvasse migrantide laste kinnipidamiskeskusesse paljude arvates ebasobiva kirjaga mantlit.

Trump jäi lennukisse minnes fotodele mantliga, mille seljal oli grafitistiilis kiri «I really don't care do u?» («Ma tõesti ei hooli, aga sina?»).

Esileedi pressiesindaja sõnul ei olnud mantel mõeldud mingi varjatud sõnumi edastamiseks, kuid 39 dollarit (33 eurot) maksev Zara jakk on sellest hoolimata sotsiaalmeedias palju pahameelt esile kutsunud.

USA president Donald Trump teatas hiljem Twitteris, et tema naise mantel viitas «valeuudiste meediale».

Melania Trumpi pressiesindaja Stephanie Grisham aga pahandas USA ajakirjandusega, et viimane keskendub esileedi rõivastusele ja mitte tema visiidi sisule.

«Tänane külaskäik laste juurde Texases mõjutas esileedit väga. Kui meedia kulutaks aega ja energiat tema tegude ja pingutuse peale lapsi aidata, selle asemel et spekuleerida ja keskenduda tema rõivastusele, suudaks me laste heaks nii palju saavutada,» säutsus ta, lisades juurde märksõnad «ta hoolib» ja «see on kõigest üks jakk».

Melania Trump kandis kõnealust jakki minnes pärast visiiti Texases lennukile ja mandudes hiljem Washingtonis.

USA presidendi abikaasa Melania Trump jakis kirjaga «I really don't care do u?» («Ma tõesti ei hooli, aga sina?») pärast Texase visiiti lennukile minemas.
USA presidendi abikaasa Melania Trump jakis kirjaga «I really don't care do u?» («Ma tõesti ei hooli, aga sina?») pärast Texase visiiti lennukile minemas. Foto: CHIP SOMODEVILLA / AFP / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles