Saksamaal leiti 46-aastase eestlase surnukeha, kahtlusalustena vahistati eestlane ja leedulane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Schwabmüncheni külalistemaja.
Schwabmüncheni külalistemaja. Foto: twitter.com

Laupäeval leiti Schwabmüncheni külalistemajast 46-aastase eestlase surnukeha. Mehe tapmises kahtlustatavatena vahistati kaks meest – üks Eesti ja teine Leedu päritolu.

46-aastase eestlase surnukeha leiti laupäeva hommikul kell 7 Schwabmünchenis asuvast pansionist. Teadete kohaselt avastas pansioni külastaja surnukeha esimese korruse koridorist ja teavitas sellest asutuse töötajat, kes kutsus kiirabi. Päästjad kuulutasid mehe surnuks.

Tapetu töötas Saksamaal ajutiselt. Ohvril olid rasked peahaavad ning politsei sõnul on alust kahtlustada mõrva. Eile toimunud lahkamise tulemusena järeldati, et 46-aastase mehe vastu pandi toime raske vägivallaakt.

Wertachi lähedal asuv idülliline pansion oli nädalavahetusel täis broneeritud. Uurijad kuulasid üle kohaliku personali ja vahistasid kohapeal kaks kahtlusalust meest – 29-aastase leedulase ja 57-aastase eestlase. Mõlemad kahtlusalused olid raskes joobes.

Kahtlusalused olid peatunud külalistemajas. Teadaolevalt ööbis 57-aastane eestlane tapetuga samas toas. Mõlemad eestlased ja leedulane olid suure logistikafirma ajutised töötajad.

Mehed polnud varem millegi halvaga silma paistnud. Teadaolevalt saabusid nad külalistemajja teisipäeval ja kolmapäeval ning oleks pidanud seal ööbima eilseni. Päeval olid mehed tööl ja öösel lärmakaid olenguid personali sõnul ei korraldanud.

«Me üritame tegeleda olukorraga nii professionaalselt kui võimalik,» sõnas kolm kuud tagasi avatud külalistemaja omanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles