Bolton sillutas teed Venemaa ja USA lähenemisele

Berit Nuka
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene president Vladimir Putin kohtumas USA presidendi riikliku julgeoleku nõuniku John Boltoniga. Taamal Vene kaitseminister Sergei Šoigu ja välisminister Sergei Lavrov.
Vene president Vladimir Putin kohtumas USA presidendi riikliku julgeoleku nõuniku John Boltoniga. Taamal Vene kaitseminister Sergei Šoigu ja välisminister Sergei Lavrov. Foto: Sergei Gunejev/Sputnik/Scanpix

Ameerika Ühendriigid ja Venemaa leppisid USA presidendi riikliku julgeoleku nõuniku John Boltoni eilse Moskva-visiidi käigus kokku riigipeade kohtumise aja ja koha, kuid välja seda veel ei öeldud.

«Ma saan öelda, et oleme jõudnud kokkuleppele tippkohtumise korraldamises. Me oleme isegi leppinud kokku kohtumise aja ja koha ning teeme selle teatavaks loomulikult koos oma Ameerika kolleegidega homme (täna – toim),» teatas Vene presidendi Vladimir Putini abi Juri Ušakov eile pärast kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles