Kas Los Angelese lähedal tegutseb saritulistaja?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malibu Creeki rahvuspark.
Malibu Creeki rahvuspark. Foto: John Antczak / AP/Scanpix

USA ametivõimud uurivad, kas lastega telkides maha lastud pereisa mõrv võib olla seotud seal aset leidnud varasemate tulistamistega, vahendab CNN.

Tristan Beaudette’ile tulistati 22. juunil une pealt pähe üks kuul. Ta magas Malibu Creeki rahvuspargis telgis oma kahe tütrega, üks neist kahene ja teine neljane. Los Angelese politsei uurib nüüd, kas 35-aastase Beaudette’i mõrv võib olla seotud seitsme varasema tulistamisega, mis samas kohas 2016. alates aset leidnud.

Samas pole uurijatel õnnestunud leida tulistamise motiivi ning miski ei viita hetkel sellele, et juhtumid omavahel seotud on. Tulistamised, mida politsei uurib, leidsid aset 2016. aasta 3. ja 9. novembril, 2017. aasta 7. jaanuaril, 6. juunil, 22. juulil ja 30. juulil ning tänavu 18. juunil.

2017. aasta jaanuaris tabas kuul ühe naise autot, kes looduskaitsealal oma poiss-sõbraga telkis. Pole teada, kas naine juhtumi käigus kannatada sai.

Rahvusparki, mis asub umbes 40 kilomeetri kaugusel Los Angelesest, kasutatakse tihti filmi – ja sarjavõteteks.

Beaudette oli oma lastega telkimas, et ta naine saaks ülikooli eksamiteks õppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles