New Delhi kodust leiti 11 surnukeha

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sündmuspaik New Delhis.
Sündmuspaik New Delhis. Foto: Rajat Gupta/Scanpix

Politsei leidis pühapäeval India pealinnas ühest majast 11 surnukeha, neist kümme rippusid raudvõre küljes maja siseõues.

Ohvrid olid kõik ühest perest ja enamik neist elasid New Delhi Burari linnaosas majast, kus nende elutud kehad leiti, ütles politseametnik Vineet Kumar.

Politsei uurib, kas ohvrid -- neli meest, kolm naist ja neli tüdrukut olid endalt ise elu võtnud või tapetud, ütles Kumar, lisades, et mingeid hüvastijätukirja nende juurest ei leitud.

Tema sõnul alustas politsei uurimist pühapäeval saadud telefonikõne peale, et mõned ühe pere liikmed olid sooritanud enesetapu.

Ohvrite surnukehadel ei olnud kuulijälgi ning puudusid märgid vägivaldsest sissemurdmisest, lisas Kumar. «Me ei ole veel jõudnud mingi järelduseni,» ütles ta.

Kümme surnukeha rippusid silmad kinni seotuna raudvõre küljes maja sisehoovis ning 77-aastase kägistatud naise laip leiti maja sees põrandal lamamas.

Perekond oli elanud majas enam kui kaks kümnendit, kirjutas Hindustan Times. India meedia andmeil on politsei alustanud mõrvajuurdlust.

Kahtlustatakse, et üks pereliige tappis teised ja seejärel enda. Politsei meelest võisid surmad olla seotud peres harrastatud spirituaalsete praktikatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles