Tai poiste päästmiseks tuleb hakata võtma riske

Berit Nuka
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesena jõudsid üleeile õhtul üheksa päeva Tai põhjaosas asuvas koopas veetnud 12 poisi ja nende treenerini Briti sukeldujad. Kuigi lapsed on kõhnad ja räsitud, on enamik neist katsumusele hästi vastu pidanud.
Esimesena jõudsid üleeile õhtul üheksa päeva Tai põhjaosas asuvas koopas veetnud 12 poisi ja nende treenerini Briti sukeldujad. Kuigi lapsed on kõhnad ja räsitud, on enamik neist katsumusele hästi vastu pidanud. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

«Palju teid on?» küsib briti aktsendiga hääl inglise keeles, suunates taskulambi pimedas mudasel seljakul kükitavate poiste suunas. «13? Suurepärane!»

Lühike salvestis, kuidas Ühendkuningriigi sukeldujate kaheliikmeline meeskond jõuab Tai põhjaosas asuvas Tham Luang Nang Noni koobastikus üheksa päeva lõksus olnud 12 poisi ja nende jalgpallitreenerini, pani kogu Tai kergemalt hingama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles