USAs tappis 92-aastane poja, kes teda hooldekodusse saata plaanis (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
92-aastane Anna Mae Blessing.
92-aastane Anna Mae Blessing. Foto: Kuvatõmmis portaalist

92-aastane naine tappis USAs Arizonas oma poja, sest viimane soovis ta hooldekodusse panna, vahendab CNN.

92-aastasele Anna Mae Blessingule esitati süüdistud esimese astme mõrvas, ründamises ja röövimises pärast seda, kui ametivõimud leidsid tema 72-aastase poja nende kodust surnuna.

Politseinike sõnul peitis Blessing oma hommikumantli taskutesse kaks püstolit, sisenes poja magamistuppa ja tulistas teda korduvalt. Toas viibis ka poja tüdruksõber, kelle sõnul teatas Blessing enne tule avamist, et on tüdinud viisist, kuidas poeg teda kohtleb.

«Mulle jäi mulje, et ta oli tegu paar päeva kavandanud, sest enne tekkis tüli poja kavatsuse tõttu Blessing hooldekodusse panna,» ütles Maricopa maakonna seersant Bryant Vanejas.

Pärast poja tulistamist sihtis Blessing püstoli tema tüdruksõbra poole, kellega vanuril seejärel rüselus tekkis. Kui poja tüdruksõber relva enda kätte sai, tõmbas Blessing oma hommikumantli taskust välja teise püstoli ja tüdruksõbral tuli seegi ta käest väänata.

Seejärel istus Blessing tugitooli ja jäi ootama ametivõime, kes ta vahi alla võtsid. «Sa võtsid mu elu, seepärast võtan ma sinu oma,» olevat Blessing öelnud, kui teda vahi alla võeti.

Blessing kolis poja ja tema tüdruksõbraga kokku umbes kuue kuu eest. Ta ütles ametivõimudele, et ostis ühe relvadest 1970ndatel ja teise kinkis talle abikaasa.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles