Arnold: McCain on tõeline märulikangelane

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koos presidendikandidaat John McCainiga eile Ohio osariigis esinenud California vabariiklasest kuberner Arlond Schwarzenegger teatas, et kui tema mängib märulikangelasi filmides, siis McCain on tõeline kangelane.

«John McCain on oma riiki Vietnami vangilaagris kauem teeninud, kui tema oponenet [demokraat Barack Obama] senatis,» ütles Schwarzenegger

Endisest atleetvõimlejast poliitik ütles, et kui Obama oleks tema juures, laseks ta tal teha kükke ja kätekõverdusi, et oma kõhetutele kätele-jalgadele pisut liha juurde saada. 

«Kahju ainult, et ta oma ideedele liha ei õnnestu külge kasvatada,» lausus kuberner.

Schwarzenegger ütles, et Obama maksupoliitika meenutab talle Euroopat, kust ta neli aastakümmet tagasi USAsse emigreerus.


«Viimastel aastatel on Euroopa oma vigadest aru saanud, ent nüüd tahab Obama järgida neidsamu «jagame rikkuse laiali» ideid, mis Euroopas valitsesid aastakümneid tagasi,» teatas Schwarzenegger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles