FIFA kutsus lõksus olevad Tai noored jalgpallurid Venemaale MMi vaatama

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koopas lõksus olevad Tai poisid.
Koopas lõksus olevad Tai poisid. Foto: Royal Thai Navy/AP/Scanpix

FIFA andis lubaduse, et kui Tai noored jalgpallurid pääsevad koobastest enne MMi lõppu välja, saavad nad võimaluse minna Venemaale suurturniiri vaatama.

FIFA saatis Tai jalgpalliliidu presidendile kirja, avaldades suurimat tuge ja toetust nii mängijatele ja treenerile, kes lõksus on, kui ka nende vanematele ja lähedastele. FIFA pesident Gianni Infantino lisas, et nad loodavad, et noored jalgpallurid ja nende treener saavad ruttu vabadusse.

Lisaks lubas Infantino, et FIFA kutsub lõksus olevaid noori ja nende treenerit vaatama Venemaal toimuvat jalgpalli MMi finaali, mis leiab aset 15 juulil. Seda muidugi juhul, kui lõksus olevad jalgpallurid peaksid selleks ajaks koopast pääsema ning nad peaksid olema piisavalt hea tervise juures, et reisile asuda.

Kaksteist 11–15-aastast poissi ja nende jalgpallitreener läksid Tham Luang Nang Noni koopasse 23. juunil. Koobas on kohalik turismiatraktsioon, kuid vihmahooajal, juunist oktoobrini, on osa sellest vee all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles