Tai neli poissi ja nende treener jäid veel koopapimedusse ootele

Berit Nuka
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud ja sõjaväelased katavad päikesevarjudega kanderaami, kui ühte Tham Lunagi koopast päästetud poissi toimetatakse eile kopteri pardale, mis lennutas ta Chiang Rai provintsi haiglasse.
Politseinikud ja sõjaväelased katavad päikesevarjudega kanderaami, kui ühte Tham Lunagi koopast päästetud poissi toimetatakse eile kopteri pardale, mis lennutas ta Chiang Rai provintsi haiglasse. Foto: LILLIAN SUWANRUMPHA/AFP/Scanpix

Eile õhtuks olid Tham Lunagi koopast välja toodud juba kaheksa sinna üle kahe nädala tagasi matkama läinud ja tulvavee tõttu lõksu jäänud jalgpallipoissi. Peale nelja lapse ootab päästmist veel nende treener Ekapol Chantawong.

Neli esimest poissi toodi Põhja-Tai mägises piirkonnas asuvast koopast välja üleeile, misjärel päästetööd mõneks ajaks peatati. Eile kell 11 kohaliku aja järgi (kell seitse hommikul Eesti aja järgi) jätkati laste väljatoimetamist ning kuus tundi hiljem jõudis viies poiss koopast välja, seejärel umbes tunniste vahedega ka kuues, seitsmes ja kaheksas. Seejärel päästetööd taas seisati, et lubada hapnikutasemel koobastikus uuesti taastuda, vahendas Guardian.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles