Afganistanis hukkus enesetapurünnakus 10 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalalabadi linnas aset leidnud enesetapurünnaku toimumispaik.
Jalalabadi linnas aset leidnud enesetapurünnaku toimumispaik. Foto: PARWIZ / REUTERS / SCANPIX

Jalalabadi linnas õhkis enesetapuvõitleja end Afganistani julgeolekujõudude sõiduki juures, ametiisikute teatel sai surma vähemalt kümme inimest, peamiselt tsiviilisikud.

Lisaks sai Afganistani idaosas toimunud plahvatuses viga vähemalt neli inimest ja süttis lähedalasuv bensiinijaam, ütles provintsivalitsuse kõneisik Attaullah Khogyani.

Khogyani lisas, et ründaja oli jalgsi ja võttis sihikule luureteenistuse sõiduki. Plahvatuses sai surma kaks luureagenti ja kaheksa tsiviilisikut, ütles provintsivalitsuse esindaja.

Jalalabad on Nangarhari provintsi pealinn, kus mässulised on oma tegevust hoogustanud.

Afganistani lääneosas Farah' provintsis ründasid Talibani võitlejad politsei kontrollpunkte, teatasid kohalikud ametiisikud. Eile õhtul Bala Buluki piirkonnas korraldatud rünnakutes sai surma kolm ja haavata neli politseinikku, vaenutegevuses hukkus vähemalt viis ja sai haavata seitse Talibani võitlejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles