Katkine sprinkler tekitas uputuse Vantaa SPA hotellis Flamingo

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vantaas asuv Sokos Hotel Flamingo
Vantaas asuv Sokos Hotel Flamingo Foto: Sokos Hotels

Vantaas Sokos Hotel Flamingos lülitus eile õhtul sisse üks kuuenda korruse sprinkleritest, põhjustades laiaulatuslikke veekahjustusi kuni teise korruseni välja.

SPA hotellile tekitas avarii suurt müügikahju. Üldse muutus viiendal ja kuuendal korrusel praegu kasutuskõlbmatuks kokku 28 hotellituba.

Personal aitas klientidel veekahjustusi saanud tubadest välja kolida.

«Helsingi on järgmisel nädalal täitsa täis ehk siis me oleks väga meelsasti müünud välja ka need hotellitoad,» rääkis Flamingo direktor Heli Engblom YLE uudistele täna varahommikul.

Kahju täpne suurus selgub mõne nädala pärast, kuid valves olnud tuletõrjuja Arto Latvala oletusel ulatub see vähemalt 100 000 euroni.

Praeguste oletuste järgi voolas sprinklerist välja 1500-2000 liitrit vett.

Vantaa politsei uurib kella 23 paiku juhtunud avarii põhjusi. Välistatud pole sprinkleri tahtlik rikkumine, kuid ametlikult seda kinnitada veel ei saa.

Engblomi sõnul on hotellis turvakaamerad ja nende abil saab avarii põhjusele kindlasti jälile. Mingit põlengut kuuendal korrusel kindlasti ei olnud, lisas ta.

Iltalehtile rääkis hotellijuht, et sprinkleri rikkumisega on seotud seltskond noorsportlasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles