Seitsmeaastane liiklushuligaan ärandas USAs kasuisa auto

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pontiac Sunbird
Pontiac Sunbird Foto: Wikipedia.org

Seitsmeaastane poiss ärandas USAs oma kasuisa auto, kuna ta igatses oma pärisisa. Alles pärast 30 km ja tagaajamist suudeti pisike poiss peatada.

Juhtum leidis aset Michigani osariigis Huroni maakonnas Caseville’is, vahendab bild.de.

Politseile laekus esmaspäeva hommikul kell kümme hädaabikõne: «Uskuge või mitte, aga ma sõitsin just ühest viie- või kuueaastasest poisist mööda, kes ühe punase Pontiac Sunbirdiga tänavat mööda kihutab! Ta lõpetab muidu varsti kraavis.»

Politseinikud tabasid poisi lõpuks juba mööda maanteed kihutamas.

Politsei andmetel seisis poiss gaasipedaalil, et üldse aknast välja vaadata saaks. Auto kihutas teel enam kui 100 km tunnikiirusega. Kahe politseiautoga õnnestus poiss peatada.

«Ta hakkas nutma ja ütles, et tahtis vaid oma isa juurde,» avaldas Caseville’i politseiülem Jamie Learman Detroit Free Pressile.

Politseinike teatel oli poiss pidžaamas ja paljajalu.

Ema sai poja seiklustest teada alles pärast politsei telefonikõnet. Kasuisa ei viibinud ärandamise hetkel kodus. Politsei ei avaldanud perekonna andmeid. Ema ja poeg siirdusid seejärel kohalikku sotsiaalametisse.

«Lubamatut autosõitu tuleb ikka 14- või 15-aastaste puhul ette, kuid seitsmeaastasega pole seda veel juhtunud,» tõdes Learman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles