Kahe motojõugu arveteklaarimises Rootsis sai viga kolm inimest

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi Östergötlandi maakonna politseinikud.
Rootsi Östergötlandi maakonna politseinikud. Foto: SCANPIX

Kagu-Rootsis Norrköpingis leidis eile õhtul aset tulevahetus ja pussitamine, milles sai kokku vigastada kolm inimest.

31-aastane Malmöst pärit mees sai eluohtlikult viga ja ta toimetati Linköpingi ülikooli haiglasse. Ülejäänud kahe seisund on tõsine, kuid stabiilne.

Kolmest kaks said haavata tulevahetuses, kolmandat aga pussitati.

Intsident leidis aset kesklinnas asuvas söögikohas Deli Bar. Politseinike oletusel oli tegemist jõukude omavahelise arveteklaarimisega.

Östergötlandi maakonna kriminaalpolitsei juht Anne Asp rääkis uudisteagentuurile TT, et politseinikud pidasid õhtul ja ka öösel kinni mitu inimest.

Politsei on kidakeelne kinni peetute täpse arvu osas ja selles, kuidas on nad seotud ohvritega.

Östergötlandi maakonna politseikorrapidaja Ronny Dahlqvist ütles ajalehele Expressen, et tegemist oli kahe jõugu tüliga ja politseinikud on teadlikud, millistesse grupeeringutesse vaenupooled kuuluvad.

Pealtnägija kinnitusel kandis üks ohvritest särki, millel oli motojõugu Outlaws embleem. Politseiallikas ütles Expressenile, et arvatavasti oli tüli teine osapooltest motojõuk Black Cobra (Must Kobra).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles