Prantsuse politsei vahistas prostituutide röövimises kahtlustatava

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Prantsusmaal läksid oktoobriöödel linnatänavatel kaduma kolm välismaalasest prostituuti.
Lõuna-Prantsusmaal läksid oktoobriöödel linnatänavatel kaduma kolm välismaalasest prostituuti. Foto: Reuters / Scanpix

Politsei arreteeris Lõuna-Prantsusmaal Marseille's mehe, keda kahtlustatakse seotuses kolme välismaalasest prostituudi kadumisega.

Politsei usub, et endine süüdimõistetu, 51-aastane Patrick Salameh hoiab kaduma jäänutest kaht naist, 42-aastast ukrainlannat ja 28-aastast alžeerlast kinni kuskil korteris, vahendab BBC.

Samuti arvatakse, et ta on seotud kolmanda naise, 23-aastase rumeenlanna kadumisega.

24-aastane marokolane, kelle Salameh röövis ja vägistas, sai vabaks ja andis politseile selle kohta tunnistusi.

Uurijad leidsid mehe korterist vähemalt ühe naise DNA-d ning teisi tõendeid. Kahtlustatav ise keeldub politseiga rääkimast.

Politsei esindaja Roland Gauze sõnul on kõige olulisem leida üles kadunud naised. «Me ei tea, kas leiame surnukehad või elavad inimesed,» ütles ta reporteritele, nimetades naiste kadumist «äärmiselt murettekitavaks».

Ukrainlanna jäi kesklinna tänavail kadunuks 5. oktoobri öösel. Alžeerlanna kadus kaks ööd hiljem, kui läks kohtuma kliendiga. Rumeenlannat ei ole nähtud 22. oktoobrist alates.

Patrick Salameh istus relvastatud röövi eest 16 aastat vangis, kust ta vabanes 2005. aasta juulis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles