Peaminister Putini «otseliin» rahvaga toimub detsembris

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Venemaa peaminister Vladimir Putin kavatseb Venemaa elanikega suhelda detsembris tele-eetri vahendusel, kirjutab Kommersant.


Putin on sel viisil rahvaga suhelnud ajavahemikus 24. detsember 2001 kuni 18. oktoobrini 2007 kuus korda, kuid seda presidendiks olemise ajal, vahendas Interfax.

Eelmisel aastal enne parlamendivalimisi väitis Putin, et järgmine president jätkab seda traditsiooni, kuna selline «otseliin» on kasulik ja nõutud asi.

«See on väga hea viis rahva ja võimu vaheliseks suhtluseks. Tegelikult on see unikaalne sotsioloogiline usutlus selle kohta, millega võim tegeleb,» rääkis Putin presidendina.

Oma viimase esinemise tegi Putin enne parlamendivalimisi kui erakonna Ühinenud Venemaa liider. Nüüd kavatsebki ta esineda rahvale eelkõige kui partei liider.

«Võin kinnitada, et Putini suhtlemine rahvaga läbi tele-eetri toimub detsembri jooksul,» kinnitas Putini kabineti pressisekretär Dmitri Peskov.

Tema sõnul jätkatakse rahvaga suhtlemist tele-eetri vahendusel endisel viisil, kuid formaat on teine.

«Suhtluse formaat saab olema avameelne, läbipaistev,» lubas Peskov.

Kommersandi andmetel korraldab teleülekande Üleriigiline riiklik televisiooni ja raadiokompanii (VGTRK).

Putini järglane presidendi ametkohal Dmitri Medvedev pole seni «otseliinis» esinenud. Tema suhtlemine rahvaga toimub isikliku videoblogi kaudu, mida saab jälgida Kremli ametliku kodulehekülje vahendusel, vahendas RIA Novosti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles