Politseinikud lasid Dagestanis maha OMONi asejuhi arvatavad mõrvarid

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiametnikud Mahhatškalas
Politseiametnikud Mahhatškalas Foto: SCANPIX

Politseinikud lasid Dagestani pealinna Mahhatškala lähistel maha kolm tundmatut isikut, kes olid korrakaitsjate pihta avanud tule.

Intsident leidis aset eile kella 21.40 paiku Tarki-Tau mäe juures, vahendas RIA Novosti. «Korrakaitsejõudude esindajad püüdsid kontrollimiseks peatada ühte sõiduautot. Sealt hakati neid aga tulistama. Politseinikud avasid vastutule, mistõttu said surma kõik autos olnud inimesed,» rääkis allikas.

Ükski politseinik kannatada ei saanud. Tapetute isikuid pole seni kindlaks tehtud.

Uurimiskomitee Dagestani osakonna teatel leiti sõiduautost VAZ-21093 kaks granaati, lõhkeseadeldiste komponente ja kaks püstolit (Makarov ja Steškin).

Korrakaitsejõudude anonüümne allikas rääkis Interfaxile, et autos viibisid isikud, kes arvatavasti olid seotud Dagestani OMONi komandöri asetäitja Šamil Murtuzalijevi tapmisega.

Tundmatud kurjategijad tulistasid polkovnik Murtuzalijevit eile keskpäeval Mahhatškalas, mil mees istus oma autosse. Ta suri saadud vigastuste tõttu kohapeal. Oletatavasti oli veretöö seotud tema ametialase tegevusega, vahendas Vzgjlad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles