Video: Hiinas varises kokku sild

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ida-Hiinas Zhejiangi provintsi pealinnas Hangzhous varises kokku sild, viga sai üks inimene. Õnnetus juhtus kella 2 paiku, vahendab Reutersi video.

Politseinike ja pealtnägijate kinnitusel tekkis Xixingi silla parempoolsesse sõiduritta 20 meetrit pikk ja vähemalt meeter lai auk.

Xixingi sild avati liiklusele aastal 1997 ja see ühendab Hangazhou vanalinna rahvusvahelise lennuväljaga ning Binjiang ja Xiaoshan rajooniga.

Sillal olnud veok lendas uperkuuti, kuid selle juhil õnnestus enne välja hüpata. Mees sai viga ja toimetati haiglasse. Politsei teatel pole tema seisund kriitiline.

Uurijate väitel oli veok ülekoormatud, kuna sündmuskohalt on kogutud kokku enam kui 100 tonni terasplaate, autovrakk ise kaalub 32 tonni.

Silla lähedal elav inimene rääkis, et ta kuulis esmalt kahte kõmakat ja arvas seejärel, et tegemist on maavärinaga.

Politsei ja päästeamet peatas ajutiselt liikluse sillal ning mitmel teisel teel, mis on sillaga ühenduses. Näiteks tuli sillavaringu tõttu juhtida ümber 13 bussiliini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles