Eestist pärit veokijuht sai Saksamaal raskelt viga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiirtee ehk autobahn..
Kiirtee ehk autobahn.. Foto: Wikipedia / Internet.

Saksamaal Hamburgi külje all sai Eestist pärit raskeveoki juht kolmapäeva hommikul juhtunud liiklusõnnetuses raskelt vigastada.

Õnnetus juhtus kohaliku aja järgi kella 8.47 ajal kiirteel A1 suunaga Hamburgi poole, teatas Harburgi politseiinspektsioon. Ummiku tõttu pidid kaks teineteise järel sõitvat raskeveokit paremal sõidurajal peatuma. Eestist pärit 51-aastane veoautojuht märkas seda aga liiga hilja ja sõitis oma raskeveokiga eespool peatunud veokitele otsa.

Eestist pärit raskeveok hävis õnnetuses täielikult ja selle juht toimetati raskete vigastustega haiglasse, eespool peatunud veoautojuhtidest sai üks kergelt viga.

Kahju suuruseks hindab politsei umbes 200 000 eurot, õnnetuse põhjuste uurimine käib. Avarii tagajärgede kõrvaldamiseks tuli kiirteel kolmest sõidurajast kaks liiklusele sulgeda, mis tekitas piirkonnas suure liiklusummiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles