Austraalia teismelise külge seoti pomm

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sündmuskohal viibivad politsei- ja päästetöötajad
Sündmuskohal viibivad politsei- ja päästetöötajad Foto: SCANPIX

Austraalia pommirühma liikmed saadeti kahjutuks tegema seadeldist, mis ajakirjanduse andmetel oli seotud rihmaga ümber hirmunud teismelise kaela, vahendas AFP.

Politseile andis häire 18-aastane koolitüdruk, kes väitis end olevat linna ühest kõige rikkamast perekonnast. Võimude sõnul suhtuti väljakutsesse ja seadeldisse täie tõsidusega.

Ajalehe Sydney Morning Herald andmetel sisenes majja pärastlõunal mees, kes tüdruku külge seadeldise paigaldas. Politsei ei ole kinnitanud avaldust, nagu oleks pomm tüdruku küljes olnud. Mõned allikad kinnitavad, et tüdruku kaelale oli kinnitatud hoopis lunarahanõue  ning tegemist oli väljapressimisega. Sydney Daily Telegraph viitas politseiametnikule, kes vihjas aga seadeldisele kui «krae pommile.»

«Majas on seadeldis noore naise läheduses. Seda seadeldist uuritakse endiselt,» ütles abivolinik Mark Murdoch ajakirjanikele. «Kõik, mis ma seadeldise kohta saan öelda on see, et me töötame väga pingsalt, et teada saada, millega on tegu ning millega mitte,» lisas ta. Mehe sõnul tegelevad tüdrukuga spetsialistid, kes teda rahustavad ja temaga räägivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles