Moskva automüüjad hädas ärandamistega proovisõidu ajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volkswagen Touareg
Volkswagen Touareg Foto: SCANPIX

Moskva automüüjad on viimasel ajal sattunud hätta proovisõitjatega, kes võtavad esindusest auto, et teha enne ostu vormistamist põgus proovisõit ning kaovad sellega jäädavalt. Möödunud nädalal õnnestus üks petis lõpuks kätte saada.

Nimelt astus 10. augustil ühe Moskva Volkswageni esinduse uksest sisse noormees, kes oli juba mitmeid kordi varemgi samas esinduses käinud ning uurinud Volkswagen Touaregi ostuvõimalusi.

Sestap oli mees müüjatele juba tuttav ning mindigi temaga proovisõidule. Siiski ei antud autot võõra kätte niisama, vaid temaga läks kaasa üks esinduse naistöötaja, vahedab Whatcar.

Poole proovisõidu ajal ütles «autoostja», et auto sõiduomadusi on ta juba piisavalt proovinud, nüüd tahaks proovida, kuidas ka tagaistmel sõita oleks. Selleks palus ta esinduse töötajal rooli istuda. Hetkel, mil viimane aga autost väljus, vajutas proovisõitja gaasi ning läinud ta oligi.

Kuna autorööv läks sedavõrd libedalt, arvas röövel ilmselt, et elu ongi nii ilus ja lihtne ning ta ei hakanud vaeva nägema ei numbrite vahetamise, ega auto müümisega, vaid asus ise autot igapäevaselt kasutama.

Kaua tal see mõistagi ei õnnestunud, juba paari päeva päeva pärast avastas politsei röövitud auto ühelt Moskva tänavalt ning hetkel, mil röövel autosse istus, peetigi ta kinni.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles