Finnair loodab lennata New Yorki homme

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orkaani Irene eest hoiatav teade valgusekraanil New York Citys.
Orkaani Irene eest hoiatav teade valgusekraanil New York Citys. Foto: SCANPIX

Soome lennufirma Finnairi oletusel taastub lennuühendus New Yorgiga homme, samas hoitakse olukorral silma peal ja täielik selgus tuleb hiljem.

Sarnaselt teiste lennufirmadega otsustas Finnair orkaani Irene tõttu tühistada nädalavahetuse lennud. Tormi tõttu on suletud New Yorgi kolm lennuvälja.

Finnairi kommunikatsioonijuht Maria Mroue teatas täna, et firma paigutas hotellidesse mõnikümmend lennureisijat, vahendas YLE.

Ta kinnitas, et firma on olnud ühenduses ärajäänud lendude reisijatega. Osade inimeste lendudel muudeti ära teekond, kui nende lõplikuks sihtkohaks polnud New York. Mõned on oma reisi edasi lükanud. Soovi korral saavad inimesed piletiraha tagasi.

Tavapäraselt lendab Finnair lennuk Helsingi Vantaa lennuväljalt New Yorgi suunas teele pärastlõunal. New Yorgist lahkub Finnairi lennuk õhtul ja see on Soomes järgmisel hommikul.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles