Ameeriklane viskas seitsmeaastase poja üle parda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadam. Pilt on illustreeriv.
Sadam. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

USAs California osariigis esitati süüdistus ühele mehele, kes viskas oma seitsmeaastase poja Newporti sadamas Orange maakonnas üle parda.

35-aastane Sloane Brilesile esitati süüdistus lapse elu ohtu seadmise ja vahistamise käigus vastupanu esitamise eest, vahendab CNN.

Mees vabastati üleeile kautsjoni vastu.

Lahutatud Briles oli pühapäeva pärastlõunal oa uue tüdruksõbra ja kahe pojaga laevareisil.

Mees hakkas ühel hetkel kaaslannaga vaidlema ja seitsmeaastane poiss hakkas tüli pärast nutma, avaldas šerifi pressiesindaja Jim Amormino.

Isa viis poisi seepeale laevaninasse ja sõnas: «Kui sa nutmist ei lõpeta, siis viskan su üle parda».

«Siis ta lööb poissi paar korda. Poiss nutab. Ta tõstab ta üles ja viskab üle parda. Nad on keset sadamat ja laevaliiklus on tihe,» kirjeldas Amormino.

Lapse elu seati võimude teatel ohtu mitmel viisil. «Peamine oli tema viskamine laeva ette, kuna laev võinuks temast üle sõita. Oli oht, et ta saab pihta propelleriga. Teine oht oli, kuna seal on nii palju laevasid, pole kuhugi ujuda ja kuna ta on nii pisike, poleks teistelt laevadelt teda nähtud,» sõnas Amormino.

«Kuid õnneks kolm paati nägid last ja koondusid tema ümber ning tirisid ta veest välja,» lisas ta. «Isa hüppas küll vette, kuid rahvas vihastas, kui ta last peksis ja muutus veelgi vihasemaks, kui ta lapse vette viskas.»

Laeval oli 85 inimest.

Politseipatrull jõudis kiirelt kohale, kuid esialgu hakkas Briles politseinikele vastu. Politseinikud viisid poisi ja tema kuueaastase venna sadamajaoskonda ning andsid hiljem pojad emale üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles