Liiklusõnnetus viis noore eurosaadiku haiglasse

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaroslaw Walesa neli aastat tagasi Gdanskis.
Jaroslaw Walesa neli aastat tagasi Gdanskis. Foto: SCANPIX

Poola vabadusvõitleja, endise presidendi ja Nobeli rahupreemia laureaadi Lech Walesa 34-aastane poliitikust poeg Jaroslaw Walesa viidi tõsiste vigastustega haiglasse pärast täna Varssavi lähistel oma mootorrattal liiklusõnnetusse sattumist, teatab uudistevõrk AFP.


«Jaroslaw Walesa toodi helikopteril Plocki haiglasse,» rääkis Poola õhupäästeteenistuse juht Robert Galazkowski uudistekanalile TVN24, tunnistades, et patsiendi seisund on tõsine.

Tuletõrje teatel sõitis Walesa Varssavist 125 kilomeetri kaugusel kiirteel oma mootorrattal kokku maasturiga.

Aastatel 2005 ja 2007 valisid poolakad Jaroslaw Walesa oma parlamenti. 2009. aastal pääses ta europarlamenti, kus kuulub Euroopa Rahvapartei fraktsiooni, mille liige on ka Eesti IRLi eurosaadik Tunne Kelam.

Jaroslaw Walesa on üks Lech Walesa ja tema abikaasa Danuta kaheksast lapsest. 67-aastane Lech Walesa sattus kopsupõletikuga kolmeks nädalaks haiglasse tänavu juunis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles