Austraalias on taas teismeline pantvangistatud

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pantvangistaja näitamas võidumärki läbi kohtumaja akna.
Pantvangistaja näitamas võidumärki läbi kohtumaja akna. Foto: SCANPIX

Austraalias Sydney eeslinnas hoiab üks mees, kes väidab, et tema seljakotis on lõhkeained, kohtumajas pantvangis last, kirjutab BBC.


Politsei on Paramatta piirkonna seoses pantvangikriisiga sulgenud. Mõningatel andmetel on pantvangistaja käes olev laps tema enda 11-aastane tütar. Kohtumaja juurde on saadetud läbirääkijad, lisaks ootavad tuletõrje- ja kiirabibrigaadid. Lisaks olla pantvangistajat nähtud läbi akna kandmas kohtuniku parukat ja hiljem selle peale sülitamas.

Ründaja motiivid on praegusel hetkel selgusetud. «Meie hinnangul 50ndais eluaastais mees sisenes õigusasutuse territooriumile koos meie hinnangul varateismelise tüdrukuga, kelle seljas oli seljakott,» rääkis Denis Clifford New South Walesi osariigi politseist. «Nüüd on ta seoses selle seljakotiga teinud ähvardusi. Meil on politsei läbirääkijad kohal. Nad on mehega rääkinud juba mitu tundi.»

«Ta on esitanud terve rea nõudmisi, mille osas ma praeguses olukorras täpsemaks ei lähe, kuid me vaatame neid nõudmisi temaga koos läbi ja anname endast parima rahumeelse lahenduse kindlustamiseks,» lisas Clifford.

Vaid kuu aega tagasi juhtus Austraalias teine pantvangikriis, kus ründaja sidus teismelise tüdruku külge tolle oma Sydney kodus paki, mille väitis olevat pomm. Lõhkeaineekspertidel kulus kümme tundi, et eemaldada 18-aastase Madeleine Pulveri kaelalt seade, mis osutus veenva välimusega võltspommiks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles