USA restoranitulistamise ohvrite arv tõusis neljani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carson City restoranitulistamises hukkus USA rahvuskaartlasi
Carson City restoranitulistamises hukkus USA rahvuskaartlasi Foto: SCANPIX

Nevada osariigi pealinnas Carson Citys asuvas hommikusöögirestoranis eile aset leidunud tulistamises hukkunute arv tõusis neljani.

Relvastatud isik, kelleks osutus 32-aastane Eduardo Sencion, saabus pannkoogirestorani IHOP kell üheksa hommikul kohaliku aja järgi ning hakkas automaadist AK-47 huupi tulistama, vahendas mtv3.fi.

Lisaks neljale tapetule sai veel viis inimest vigastada. BBC andmetel kuulusid kolm hukkunut  ja veel mitu haavata saanut USA rahvuskaarti. Seejuures kandsid ohvrid  hommikusöögil olles vorme.

«Kolmest hukkunust kaks olid rahvuskaardi liikmed. Prokuratuur, avaliku turvalisuse amet, FBI ja rahvuskaart teevad selle juhtumi uurimisel koostööd,» teatas Carson City politseijuht Ken Furlong.

Veel ei ole teada, kas tulistaja eesmärgiks oligi rahvuskaartlasi tappa või jäid nad juhuslikult tema teele. Furlongi sõnul pole tulistaja motiiv selgunud, kuid väidetavalt puudusid Sencionil sidemed armeega.

Kurjategija tulistas lõpuks ka end ning ta viidi lähedal asuvasse haiglasse, kus ta hiljem suri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles