Prognooside järgi võib terroristide järgmiseks sihtmärgiks olla Goa

Mari Kamps
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lehmad Anjuna rannal Goas.
Lehmad Anjuna rannal Goas. Foto: AFP / Scanpix

Välisturistide hulgas populaarsest India kuurordist Goast võib saada terrorirühmituse Al-Qaeda rünnaku järgmine sihtmärk, hoiatab üks India poliitik.


«Täna seisab Goa silmitsi tõsise terroriohuga ja on olemas kindlad andmed, et Al-Qaeda võib sihtmärgiks võtta turistide meeliskohti Goal. Goa rannajoon on 105 kilomeetrit pikk, seal on palju sadamaid ja randu,» kirjutas osariigi peasekretär J.P. Singh ajalehes Indian Express.

See on esimene kord, kui Goa valitsus tunnistab, et Al-Qaeda jälgib osariiki. Seni olid ametivõimud eitanud suure terroriohu olemasolu.

Peasekretäri mõtteavalduses nõutakse julgeoleku suurendamist regioonis.

Novembri lõpus ründasid terroristid Mumbais mitut sihtmärki, veretöös hukkus 188 inimest. Ohvrite hulgas oli kuus Iisraeli kodanikku.

Goa on juutide hulgas väga menukas puhkekoht. Kui terrorirühmitus Al-Qaeda tahaks tabada juute, siis pole nende leidmisega mingeid probleeme, kirjutab Jerusalem Post.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles