TV3: Eesti noormehed peksid jõhkralt iseseisvuspäeva tähistanud soomlasi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul leidis Ida-Soomes Sotkamol aset jõhker peksmine eestlaste ja soomlaste vahel, mille käigus üks eesti noormeestest teisele pesapalli kurika pähe lausa puruks lõi.


Tegu on juba õige mitmenda intsidendiga, mis kahjustanud omajagu Eesti ja eestlaste mainet Soomes, vahendasid TV3 «Seitsmesed uudised».

Juhtum leidis aset laupäeva õhtul ühes Sotkamo baaris, kus põhjanaabrid olid tähistamas oma iseseisvuspäeva. Ühel hetkel visati tüli norinud eestlaste viisik baarist välja, kus kõik alles juhtuma hakkaski.

Esialgne käsikähmlus kogus hoogu ning üsna pea olid kättpidi koos viis eestlast ja kuus soomlast. Seejärel tõid eestlased autost appi pesapallikurika, mis kahe soomlase jaoks rängemate vigastustega lõppes.

Kaklus lõppes alles siis, kui pesapallikurikas kuklal järele andis. Politsei tabas Eesti päritolu ehitusmehed alles hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles