Sõjalennuki kukkumine elurajooni nõudis kolm inimelu

Jürgen Tamme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile Ühendriikide läänerannikul San Diegos elurajooni kukkunud USA õhujõudude sõjaväelennuk nõudis vähemalt kolme tsiviilisiku elu.


Kohalike võimude teatel kukkus F/A-18D Hornet alla pärast ebaõnnestunud maandumiskatset 3,2 kilomeetri kaugusel Miramari sõjaväebaasist ning kõik kolm hukkusid majas, mis sai lennuõnnetuse tagajärjel tugevaid purustusi, vahendas CNN News.

Hukkunuteks osutusid esialgsetel andmetel ema, vanaema ja üks laps, kuid California osariigis asuva San Diego linnapea Jerry Sandersi teatel on üks laps siiani kadunud. Kadunud isiku otsingud lõpetati öösel pimeduse tõttu ning taas hakatakse last otsima hommikul.

Kohaliku aja järgi eile keskpäeval alla sadanud lennuk tabas ka teist elumaja, mis mattus leekidesse, kuid mille elanikud viibisid õnnetuse hetkel väidetalt kodust eemal.

Lennuki ainsal piloodil õnnestus aga katapulteeruda ja ta viidi haiglasse. Langevarjuga kohaliku keskkooli hoovis maandunud piloodi seisund pole eluohtlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles