Vene miljardär lasi telesaates rusikad käiku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene miljardär Aleksandr Lebedev juulis Moskvas.
Vene miljardär Aleksandr Lebedev juulis Moskvas. Foto: SCANPIX

Vene miljardärist meediamagnaat Aleksandr Lebedev lõi telekanali NTV saate salvestuse ajal näkku meest, kelle jutt teda ärritas.

NTV pani oma kodulehele üles videoklipi täna eetrisse tulevast saatest, kus endine KGB agent Lebedev lõi parema käega näkku endist kinnisvaraärimeest Sergei Polonskit. Polonski kukkus ootamatu löögi järel pikali ning Lebedev üritas teda uuesti lüüa, kuid ei saanud enam maaslamajale pihta, vahendas AFP.

Lebedev õigustas kallaletungi, öeldes, et Polonski käitus kogu väitluse ajal agressiivselt ja ähvardavalt.

«Kriitilises olukorras ei ole valikut. Ma ei näe põhjust olla esimesena pihtasaanu. Ma neutraliseerisin ta,» ütles Lebedev, kellele kuuluvad Suurbritannias kaks ajalehte, Independent ja Evening Standard, ning Venemaal Novaja Gazeta.

Polonski tõusis pärast lööki kiiresti üles ja paistis pääsevat suuremate vigastusteta, ehkki avaldas pärast internetis fotod käehaavast ja lõhkistest pükstest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles