Jaroslavli lennukatastroofis ellu jäänud mehe seisund paraneb

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisilennuki JAK-42 rusud Volga jõe kaldal.
Reisilennuki JAK-42 rusud Volga jõe kaldal. Foto: SCANPIX

Ligi kaks nädalat tagasi Jaroslavli lähistel juhtunud lennukatastroofis ainsana ellu jäänud Aleksandr Sizovi seisund paraneb.

Reisilennuk JAK-42 kukkus Volga jõe ääres alla 7. septembril. Katastroofis sai surma 44 inimest, nende seas Jaroslavli Lokomotiivi hokimeeskond.

Lennuki pardainsenerina töötanud Sizovi seisund on selline, et varsti suudab ta anda uurijatele tunnistusi, rääkis meditsiiniringkondade allikas Interfaxile.

Eile öeldi Interfaxile, et Sizovi tervislik seisund on stabiilselt raske. Täna aga kinnitati, et olukord on paranenud ja mees toimetati reanimatsioonist põletushaavade osakonna tavalisse palatisse.

Lennuk oli teel Jaroslavlist Minskisse, kuid kohe pärast õhkutõusu Tunošna lennuväljalt kukkus see alla. Õnnetuse põhjuseks on kas tehniline viperus või inimlik eksitus, lõpliku selguse annab uurimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles