Jaroslavli lennukatastroofi ainus ellujäänu võib pääseda koju paari nädala pärast

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JAK-42 rusud Volga jões Jaroslavli lähistel.
JAK-42 rusud Volga jões Jaroslavli lähistel. Foto: SCANPIX

Jaroslavli lennukatastroofis ainsana ellu jäänud Aleksander Sizov võib haiglast välja pääseda oletatavasti paari nädala pärast.

Sklifozovi-nimelise meditsiiniinstituudi direktor Anzor Hubutija rääkis Interfaxile, et JAK-42 pardainseneri seisund on keskmiselt raske.

«Tänu reanimatsiooniarstide ja traumatoloogide jõupingutustele on haige seisund, mis varem oli üliraske, muutunud keskmiselt raskeks. Ta on teadvusel, heas meeleolus, vastab meelsasti arstide küsimustele. Me loodame, et ta elu on väljaspool hädaohtu,» rääkis Hubutija.

Teda ootab ees kaks operatsiooni, kuid meditsiiniinstituudi juhi sõnul loodavad nad Sizovi välja kirjutada kahe nädala pärast.

Reisilennuk JAK-42 kukkus Jaroslavli lähistel alla 7. septembril. Hukkus 44 inimest, eluga pääses üksnes Sizov. Lennukis viibis ka Jaroslavli Lokomotiivi hokimeeskond, kes oli teel Minskis toimuvale võistlusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles