Moskva majavaringus hukkusid töölised

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva kesklinnas ümberehituse käigus osaliselt sisse varisenud korterelamu.
Moskva kesklinnas ümberehituse käigus osaliselt sisse varisenud korterelamu. Foto: AP / Scanpix

Vene meedia andmetel on eile riigi pealinnas kokku varisenud vanas kortermajas hukkunud vähemalt neli inimest ning veel kaks on teadmata kadunud.

Interfax teatas miilitsaallikatele viidates, et kardetavasti on kaks kadunut jäänud rusude alla ning külma ilma või saadud vigastuste tõttu juba hukkunud, vahendas AFP.

Moskva kesklinnas renoveerimisel olnud vana kuuekorruseline korterelamu varises osaliselt sisse eile pärastlõunal. Esialgsete hinnangute kohaselt võidi ehitusel eirata ohutusnõudeid. Kaheksa inimest pääsesid ohutsoonist eluga, kuid üks neist on haiglas raskes seisus.

Interfaxi andmetel teatati pärast varingut esmalt, et ka ohvreid võib olla mitu, hiljem aga hakati rääkima hoopis sellest, et keegi elu ei kaotanud, kuni rusudest leiti esimene surnukeha. Sündmuspaigal töötavad päästjad tõid hiljem välja veel kolm hukkunut.

Seejärel loeti nii elusolevad kui surnud töölised kokku ja avastati, et kaks inimest on ikka veel puudu. Renoveeritava hoone sees viibis ühe pealtnägija sõnul õnnetuse hetkel kuus töölist: kaks venelast ja neli tadžikki.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles