Tööle jõudmiseks 30 kilomeetrit jalge alla võtnud mees sai kingiks firmajuhi auto (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alabama tudeng Walter Carr, vasakul, saab autovõtmed Bellhopsi kolimisfirma tegevjuhilt Luke Marklinilt.
Alabama tudeng Walter Carr, vasakul, saab autovõtmed Bellhopsi kolimisfirma tegevjuhilt Luke Marklinilt. Foto: Carol Robinson / AP / Scanpix

Noorel Alabama mehel Walter Carril ei jäänud esimesel päeval tööle jõudmiseks üle muud võimalust, kui maha jalutada 30 kilomeetrit. 

Carri auto oli katki läinud, kuid ta pidi alustama tööd Bellhopsi kolimisfirmas. Carr oli palgatud aitama kolida perekonnal, kes elas tema kodust kilomeetrite kaugusel. 

Carr otsustas lahkuda oma kodust kesköösel, olles enne maganud neli tundi. Ta oli jõudnud maha kõndida 15 kilomeetrit, kui jalavalu sundis ta istuma. Carrist mööda sõitnud politseinikud kuulsid ta lugu ning viisid noore mehe hommikusöögile.

Carr ütles ohvitseridele, et tal on kindel siht teekond lõpule viia, et ta jõuaks tööle oma esimesel päeval. «Ma ei tohtinud iseendale alla anda,» ütles Carr.

Pool seitse laupäeva hommikul viidi mees Jenny Lamey juurde, kellel ta pidi aitama kolida. Ohvitserid jutustasid Lamey'ile Carrile loo ning küsisid talt luba meest võõrustada kuni teiste töömeeste saabumiseni. Lamey pakkus mehel toitu ja võimalust diivanile pikali heita, kuid Carr nõudis, et ta saaks tööga alustada.

Lamey küsitlemisele vastuseks rääkis Carr, et ta peaks sellel aastal saama ülikoolidiplomi ja siis tahab liituda USa merejalaväelastega. Lisaks kirjeldas Carr, kuidas nad emaga kaotasid kodu New Orleansis orkaan Katrina ajal. Carr oli siis viieaastane. 

Lamey võttis ühendust Bellhopsi kolimisfirma tegevjuhi Luke Markliniga. Samuti jagas ta juhtunut Facebookis ning pani üles GoFundMe taotluse, et koguda annetusi Carri auto parandamiseks.

Marklinil aga olid teised plaanid. Ta sõitis Tennesseest Alabamasse ning kutsus Carri endaga lõunasöögiks kohtuma. Carr asus jälle jalutama, ent samal ajal kogunesid Lamey perekond, Pelhami politsei ja Carri kolleegid lähedalasuvasse hotelli teda üllatama. 

Carri saabudes andis Marklin üle talle oma auto võtmed. «Carr tõstis lati kõrgele,» ütles Marklin. Lamey lisas juurde, et tema perekond leiab Carri loost toetust igal ajal, kui neil on raske. Carr ütles, et ta on rõõmus, et tema lugu on inimesi liigitanud ja ta on õnnistatud, et saab teisi õnnelikuks teha. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles