«Beebi Trumpi» õhupallid hakkavad lendama USAs

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurbritannias lennutati «Beebi Trumpi» õhupalli presidendi töövisiidi ajal eelmisel nädalal.
Suurbritannias lennutati «Beebi Trumpi» õhupalli presidendi töövisiidi ajal eelmisel nädalal. Foto: NEIL HANNA / AFP / Scanpix

New Jersey osariigi aktivistid kavatsevad Suurbritannia eeskujul teha oma «Beebi Trumpi» õhupallid, mida meeleavaldustel ja president Donald Trumpi lemmikpaikades ringi lennutada.

Jim Girvan, «Beebi Trumpi» USA-sse toomise üks organisaatoritest, ütles uudisteportaalile CNN, et nad on saanud Suurbritannia aktivistidelt loa teha samasugune õhupall, mida kasutati meeleavaldustel president Donald Trumpi külastuse ajal Ühendkuningriigis. 

Esialgse plaani kohaselt taheti lennutada «Beebi Trumpi» õhupalli New Jersey osariigis asuva Trumpi privaatse golfiklubi juures, kus president armastab suvel nädalavahetusi veeta.

Ent organisaatorite rahakogumiskampaania õhupalli valmistamiseks on kogunud kolme päevaga üle 17 000 dollari, mis võimaldab neil teha isegi rohkem kui ühe õhupalli. Seega plaanitakse õhupalle kasutada protestidel ja üritustel üle kogu riigi.

«Beebi Trumpi» õhupalli idee esialgsed autorid Suurbritannias sõnasid, et president Trump on suur vihane beebi, kel on habras ego ja tillukesed käed ning õhupall on on presidendi olemuse väljendus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles