USA kiirtoiduketi tualetis sündinud imikule pakutakse töökohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sünnitus võib tabada ootamatus kohas.
Sünnitus võib tabada ootamatus kohas. Foto: Sebastian Duda / PantherMedia / Scanpix

Teisipäeval sündis beebi USA kiirtoiduketi Chick-fil-A tualettruumis. Nüüdseks on restoran pakkunud lapsele töökohta 14 aasta pärast ja tasuta toitu kogu eluks.

Robert ja Falon «Maggie» Griffie sõitsid parajasti kiiresti haiglasse pärast seda, kui Maggiel hakkasid pihta emaka kokkutõmbed. Maggiel oli tingimata vaja kasutada tualettruumi, seega tegi paar kiire peatuse Chick-fil-A restoranis. Restoran oli parasjagu suletud, kuid Maggie peksis uksele ja ta lasti sisse. Tualetis algas naisel sünnitustegevus ja isa võttis lapse vastu.

«Lõikasin nabanööri katki tualetis, hoidsime Gracie [beebi] stabiilse ja ema rahuliku ning kõik läks korda... mitte nii, kui planeeritud, kuid kõik on terved. Tema sünnitunnistusel on »sündinud Chick-fil-As«», kirjutas Robert Facebookis. «Mänedžer ütles »ta [Maggie] on tualetis ja karjub«. Nii et seal me siis olime... mu naine ja mina väikeses tualetikabiinis ja ma võisin näha meie väikese türduku pead välja paistmas, kui Maggie poti kohal hargitas. Ma ütlesin Maggiele, et kallis, me peame seda kohe siin tegema, siinsamas.»

Robert ütles, et ta palus restorani mänedžeril helistada päästekeskusesse ja tuua puhtaid rätikuid. Ta päästis lahti nabanööri, mis oli keerdunud vastsündinud lapse kaela ümber ja mässis beebi oma T-särgi sisse.

Ema ja vastsündinud Gracelyn Griffin viidi taastumiseks haiglasse. 

«Oh, mu jumal, me saime just lapse Chick-fil-As,» kirjeldas Maggie mõtteid, mis tal käisid peat läbi esmaabitöötajaid oodates. «See tõesti juhtus. Kuidas on see mu elu praegu?» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles