Briti politsei vahistas kolmeaastase poisi vastu suunatud happerünnakuga seoses veel kolm meest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei poolt avaldatud foto kolmest kahtlusalusest.
Politsei poolt avaldatud foto kolmest kahtlusalusest. Foto: SWNS.com / Scanpix

Londonis peeti kinni kolm meest, keda süüdistatakse kolmeaastase poisi vastu suunatud happerünnaku korraldamises Worcesteris.

Vankris olnud kolmeaastast poissi rünnati laupäeval sihilikult Home Bargainsi poes. Tema suunas visati või pritsiti tundmatut ainet ning rünnaku käigus sai ta vigastusi näole ja käele. Eile peeti kinni 39-aastane mees ning politsei avaldas turvakaamerast pärit pildid, millel oli näha kolme meest, keda sooviti juhtumiga seoses küsitleda.

Nüüdseks on 22-, 25- ja 26-aastased mehed vahistatud. Samuti jääb politsei järelvalve alla eile vahistatud 39-aastane Wolverhamptonist pärit mees. Praeguseks pole rünnaku motiiv selgunud.

«Praegu käsitleme me seda kui tahtlikku rünnakut kolmeaastasele poisile,» ütles West Mercia ülemkomissar Mark Travis.

«See juhtum šokeerib kogukonda ja ma tahan kohalikele kinnitada, et me viime läbi põhjaliku juurdluse, et tuvastada süüalused. Praegu veel ei ole meil teada rünnaku motiiv. Ametnikud teevad kõva tööd, et välja selgitada, mis juhtus ja mis ainet kasutati.» 

Worcesterist valitud parlamendisaadik Robin Walker kirjeldas sündmust kui õõvastavat. «Šokk on üleüldine, kes iganes niimoodi väikest last ründab, on kohutav,» ütles Walker.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles