Kohalik elanik: happerünnaku ohvriks sattunud kolmeaastane poiss elas emaga turvakodus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsis happerünnakuga seoses taga kolme meest. Üks kahtlusalune peeti samal päeval kinni.
Politsei otsis happerünnakuga seoses taga kolme meest. Üks kahtlusalune peeti samal päeval kinni. Foto: SWNS.com / Scanpix

Laupäeval Suurbritannia Worcesteri linnas happerünnaku ohvriks langenud kolmeaastane poiss elas koos oma emaga turvakodus, vahendab Metro kohalike elanike sõnu.

Kohalike elanike sõnul on poiss on emaga turvakodus elanud juba kaheksa kuud ning väidetavalt on tegu mustlaskogukonna liikmetega. Kohalike sõnul ei tunne naist keegi kuigi hästi ja ta kolis Worcesterisse, et põgeneda probleemide ning vägivalla eest.

«Kuidagi sai tüli teine osapool teada, kuhu ta kolis ja niimoodi leidis see kohutav rünnak aset. Happerünnak oli suunatud tema (naise) vastu. Laps jäi lihtsalt ette,» ütles kohalik elanik.

Praeguste andmete kohaselt polnud rünnakul rassistlikku motiivi. Politsei esindaja Mark Travise sõnul polnud rünnak seotud samal pärastlõunal lähedal toimunud paremäärmusliku Inglise Kaitseliiga (English Defence League) marsiga ega ka jõuguvägivallaga.

EDLi toetajad Worcesteris.
EDLi toetajad Worcesteris. Foto: Paul Kinsella / SWNS / Scanpix

Ohvriks langenud laps sai pühapäeval haiglast välja. Ta sai vigastusi näole ja käele. Praeguseks pole selge, kuidas vigastused  tema edasist elu mõjutavad. Ametnikud on palunud austada poisi ja tema ema privaatsust. Samuti on kinnitatud, et üritatakse mõista rünnaku keerulisi tagamaid.

Juhtumiga seoses peeti kinni neli meest, aga politsei pole kinnitanud seda, kas meestel oli poisi ja tema emaga mingi varasem seos. Politsei hinnangul oli rünnak suunatud just kolmeaastase poisi vastu.

Kiirabi teatel visati poisi suunas roosat vedelikku, millel oli tugev lõhn. Praeguseks hetkeks pole avaldatud, mis vedelikuga täpsemalt tegu oli.

Poiss ja tema ema on politsei kaitse all ning spetsialistid üritavad poisiga suhelda, et saada teada rohkem üksikasju rünnaku kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles