Viis meest said süüdistuse kolmeaastase poisi happega ründamise eest (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Home Bargainsi pood, kus rünnak toime pandi.
Home Bargainsi pood, kus rünnak toime pandi. Foto: SWNS.com / Scanpix

Laupäeval Suurbritannias Worcesteris kolmeaastase poisi vastu suunatud happerünnakuga seoses on süüdistus esitatud viiele mehele.

Londoni Walthamstow linnaosast pärit 22-, 25- ja 26-aastased mehed ning Wolverhamptonist pärit 39-, ja 41-aastased mehed astuvad täna Kidderminsteris kohtu ette. Politsei teatas, et ei kavatse hetkel nende nimesid avalikustada. Mehi süüdistatakse rünnakus, mille eesmärgiks oli surmavate kehavigastuste tekitamine.

Politsei otsis rünnaku järel kolme meest.
Politsei otsis rünnaku järel kolme meest. Foto: SWNS.com / Scanpix

Laupäeva pärastlõunal toimunud rünnakus sai vigastada kolmeaastane poiss, kes oli oma emaga Worcesteris asuvas Home Bargainsi poes. Tema suunas visati tundmatut roosat vedelikku ning poiss sai vigastusi näole ja käele. Pühapäeval lubati poiss haiglast välja, aga praeguseks pole teada see, millist mõju vigastused poisi edasisele elule omavad. Politsei tegeleb endiselt poisi poole visatud aine tuvastamisega.

Eile kirjutas väljaanne Metro, et poiss ja tema ema olid viimased kaheksa kuud elanud turvakodus, sest nad põgenesid koduvägivalla eest. Kohalike sõnul on tegu mustlaskogukonna esindajatega, aga politsei välistas rünnaku rassistliku motiivi ning väitis, et happerünnak polnud seotud lähedal toimunud paremäärmusliku Inglise Kaitseliiga (EDL) marsiga.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles