Suubritannias mõisteti süüdi oma tütrega kolm last saanud mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashraf Khan mõisteti süüdi verepilastuses.
Ashraf Khan mõisteti süüdi verepilastuses. Foto: SWNS.com / SWNS.com / Scanpix

Ühendkuningriigis määrati nelja ja poole aastane vangistus mehele, kes tunnistas, et kuritarvitas oma tütart ja eostas tema kolm last.

81-aastane Ashraf Khan vahistati pärast seda, kui tütar tunnistas oma abikaasale, et nende kolm last on tegelikult eostatud tema isa poolt. Naise väidet kinnitasid ka DNA testid, kirjutas Independent.

Süüdistaja sõnul sündis Khani tütar 1960. aastal Pakistanis ja oli üks mehe kuuest lapsest. Naine abiellus 1980. aastal Suurbritannias, kuhu nad perega mõne aasta eest kolinud olid.

Kümne aasta vältel sünnitas ta kolm last, alles oma surivoodil tunnistas naine, et lapsed on eostanud tema isa, mitte abikaasa.

Juhtumist teavitati politseid 2012. aastal, ent selleks ajaks oli Khan läinud tagasi Pakistani. Suurbritanniasse naases ta 2016. aastal.

Lapsed loodavad, et nende juhtumi avalikukstulek paneb teadvustama, et verepilastus võib tänapäeval jätkuvalt aktuaalne olla. 

Verepilastuse eest määrtakse Suurbritannias maksimumkaristusena kaheaastane vanglakaristus, aga Khani puhul arvestati asjaoluga, et verepilastus toimus mitmel korral ja vangistust pikendati. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles