Transneft katkestas maavärina tõttu naftatarned Hiinasse

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene asepeaminister Igor Setšin (paremal) ja Transnefti president Nikolai Tokarev Ida-Siberi - Vaikse ookeani toruijuhtme juures.
Vene asepeaminister Igor Setšin (paremal) ja Transnefti president Nikolai Tokarev Ida-Siberi - Vaikse ookeani toruijuhtme juures. Foto: SCANPIX

Vene naftatranspordifirma Transneft katkestas Amuuri oblastist raputanud maavärina tõttu naftatarned Hiinasse.

Maavärin leidis aset täna kella 10 paiku Moskva aja järgi, vahendas RIA Novosti. Vene Teaduste Akadeemia geofüüsika teenistuse andmetel mõõdeti selle tugevuses 6,2 magnituud Richteri skaala järgi. Teistel andmetel jäi see 5,6 ja 6,4 magnituudi vahemikku.

Maa-aluste tõugete epitsenter asus Skovorodini rajoonis Tahtamõgda asula juures. Just sealt algab torujuhtme Ida-Siber- Vaikne ookean haru, mis suundub Hiinasse.

Uudisteportaal Amur Info kinnitab, et maa-aluseid tõukeid oli üks, kuid seda tunti Habarovskis, Birobidžanis ja Hiinas Heihe Shis.

Vene eriolukordade ministeerium oli varem kinnitanud, et ükski inimene maavärinas viga ei saanud ja mingeid kahjustusi see ei tekitanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles