Trump ähvardas seisata valitsusasutuste töö (3)

Bretty Sarapuu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Washingtonis avaldati möödunud nädala neljapäeval meelt USA-Mehhiko piiril lahutatud perekondade taasühendamise toetuseks.
Washingtonis avaldati möödunud nädala neljapäeval meelt USA-Mehhiko piiril lahutatud perekondade taasühendamise toetuseks. Foto: Michael Reynolds/EPA/SCANPIX

Ameerika Ühendriikide president Donald Trump pühapäeval ei puhanud, vaid säutsus aktiivselt Twitteris. Lisaks ajakirjanike, libauudiste ja eriprokurör Robert Muelleri sarjamisele avaldas ta valmisolekut seisata valitsusasutuste töö, kui demokraadid ei toeta tema immigratsioonipoliitikat, sealhulgas müüri ehitamist Ühendriikide ja Mehhiko piirile.

«Ma olen valmis peatama valitsuse töö, kui demokraadid ei anna meile hääli müüri hõlmava piirijulgeoleku poolt!» kirjutas Trump ja tõdes, et immigratsioon ei tohi enam olla loterii, vaid peab tuginema väärtustel, sest riigil on vaja üksnes suurepäraseid inimesi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles